Categories
Drac Novell 2020

PONÈNCIES

TREEDOM

Treedom és l’única plataforma online en el món que permet plantar un arbre a distància i seguir-lo online.

Des de la seva fundació en 2010 a Florència, han estat plantats més d’1.000.000 d’arbres a Àfrica, Llatinoamèrica, Àsia i Itàlia. Tots els arbres són plantats directament per agricultors locals i contribueixen a produir beneficis ambientals, socials i econòmics. Gràcies a aquest model de business, Treedom, a partir del 2014, forma part de les Certified B Corporations, la xarxa d’empreses que es caracteritzen per un alt rendiment ambiental i social.

OHMM

OHMM posseeix una visió multimèdia intrínseca per naturalesa, des de la qual aborda cada necessitat de comunicació. Una manera diferent de treballar els mitjans, enriquint, que té com a resultat solucionis 360è de veritat que s’implanten amb fluïdesa i agilitat.

PUBLICITARIOS IMPLICADOS

Publicitarios Implicados és una associació solidària sense afany de lucre, formada per professionals, estudiants i professorat del món de la comunicació, que dóna suport a microentitats en el desenvolupament d’estratègies de comunicació, màrqueting, publicitat, relacions públiques, etc.

Fundada el 2004 per Richard Wakefield, creatiu i professor de comunicació de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull), l’entitat dissenya estratègies de comunicació, crea conceptes i produeix les peces necessàries per a entitats i associacions que no es poden permetre pressupostos en publicitat i comunicació.

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE PUBLICITAT

Des de 1926 el col·lectiu d’agències de publicitat s’ha agrupat en una entitat que té com objectiu la defensa i representativitat del sector, el suport professional i empresarial als seus membres i la responsabilitat ètica de la nostra activitat davant la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *